PCFun blog › Parteneriate

8 rate prin Card Avantaj & un cadou de vara.

Incepand de vineri, 02 iulie, puteti cumpara in 8 rate lunare, fara dobanda, prin Card Avantaj.

Vara este abia la inceput, tentatiile sunt multe, astfel ca puteti beneficia de un sistem de plata mai relaxat, implicit o valoare mai mica a ratelor lunare. Puteti plati atat online prin Card Avantaj cat si la sediul Fit Distribution.

Promotia este valabila pana la 30 septembrie, atat pe PCfun cat si pe ElectroFun, fratele mai mic, specializat in vanzarea de electronice, electrocasnice si ingrijire personala.

In plus, pentru orice comanda lansata pana la 31 iulie, primiti cadou un colac pentru plaja. La mare sau la piscina, merge la fix. Nu e pentru voi? Atunci poate fi un cadou excelent.

Luna verde la PCfun – powered by D-Link

Cum s-ar spune, „inapoi la sacosa”. De data asta nu ca s-ar ivi ceva oportunitati prin galantare ci pentru ca oamenii au devenit mai atenti cu mediul. Incepand de astazi, atunci cand cumparati un produs D-Link veti gasi in cutie si o sacosa Green sau o veti primi direct de la colegele noastre, Mihaela si Elena, atunci cand alegeti sa ridicati personal produsul dvs D-Link de la sediul nostru.

Sacosa suporta greutatea cursurilor cam pentru trei restante, cumparaturi cam cat pentru ce ati uitat sa cumparati sambata din hypermarket sau se asorteaza excelent cu tinuta de vara.

  •  
  •