PCFun blog › Comunicate

Vesti bune de la Microsoft: Windows 8 se va putea folosi in curand!

Pe blogul Windows Team Blog, Microsoft ne ofera detalii complete despre promotia limitata de pret  si procesul de upgrade. Upgradarea la Windows 8 Pro pentru PC-urile achizitionate in perioada 2 iunie-31 decembrie 2012 cu Windows Original preinstalat va fi posibila imediat ce acesta va fi disponibil pana la data de 28 februarie 2013. In aceasta perioada va fi disponibil doar Windows 8 Pro si va costa 14.99 EUR.

Microsoft nu i-a uitat nici pe cei ce detin un PC cu Windows XP, Windows Vista si chiar Windows 7 Original, achizitionate inainte de 2 iunie 2012 si ofera posibilitatea de upgrade la Windows 8 Pro ca și download (Electronic Software Distribution) pe Windows.com pentru doar 29.99EUR, iar cei ce doresc media de back-up vor plati suplimentar pentru costurile aferente DVD-ului si transportului. Aceasta promotie  va fi disponibila pana la data de 31 ianuarie 2013.

Upgrade-ul la Windows 8 Pro va fi de asemenea disponibil ca și pachet DVD prin retaileri la un preț estimativ de 59.99 EUR.

Data de lansare, conform celor discutate in cadrul conferintei anuale Worldwide Partner Conference: se pare ca Windows 8 va fi disponibil pentru consumatorii din intreaga lume in luna octombrie a acestui an.

Pretul va fi exprimat in RON la cursul BNR din ziua facturarii.

Sarbatori Fericite!

Sa aveti un Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Echipa PC Fun

Craciun Fericit tuturor!

Craciun Fericit tuturor PCFun-ilor!

Cadoul nostru de Craciun

Pentru ca tu sa ai un Craciun Fun si anul acesta, ne-am gandit sa iti oferim un ornament special pentru brad. Cu alte cuvinte, incepand cu data de 16 decembrie fiecare client care efectueaza o comanda primeste un cadou simbolic de sezon.

Fie ca este ren, bradut, ingeras sau steluta, cadoul se ofera tuturor clientilor care efectueaza comenzi  cu ridicare la sediu sau cu livrare prin curier.

Sarbatori fericite!

 

Un gand de sarbatori

Dragi prieteni,

Va multumim ca ati fost si sunteti alaturi de noi. In ajun de Paste, vrem sa va transmitem cele mai bune ganduri si speram sa petreceti cateva zile relaxante alaturi de familie si cei dragi.

Sarbatori fericite!

Echipa PC Fun

 

Eroarea din platforma Sandy Bridge

Pe 1 februarie 2010 Intel a anuntat o eroare in designul chipset-ului placilor de baza cu socket 1155, Sandy Bridge. Aceasta eroare poate afecta o parte din placile de baza prin deteriorarea in timp a porturilor S-ATA II.

Datorita acestor evenimente, va aducem la cunostinta ca PCFun a stopat vanzarea modelelor in cauza. De asemenea, vom oferi suport deplin tuturor celor care doresc inlocuirea sau returnarea acestor placi de baza, cu precizarea ca modelele noi, fara eroarea respectiva, sunt de abia in curs de fabricatie si vor putea fi disponibile cel mai devreme in luna aprilie. Foarte important de stiut este ca aceasta problema, in cazul in care se manifesta, nu afecteaza alte componente din PC (inclusiv cele conectate la porturile S-ATA II). De aceea, recomandarea noastra este sa solicitati inlocuirea doar in momentul in care vor apare in stoc noile modele, pentru a utiliza in aceasta perioada PC-ul in activitatile dumneavoastra.

Vom posta update-uri in momentul in care vom avea informatii noi legate de acest subiect.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri.